ZOETE BESSEN

Price:

Buiten kweek
CBD+CBDA = 12 %
THC 0,2 (= 100% legaal)

Klik op beschrijving voor de uitgebreide product informatie, het is raadzaam om deze goed door te lezen. toch nog vragen? Whatsapp service 0629315070 / [email protected]
SKU N/A Categorieën ,

Beschrijving

ZOETE BESSEN

Sweet Berry is een product dat zeer wordt gewaardeerd door klanten die op zoek zijn naar een zeer zoete smaak. Deze soort, een uitgebalanceerde mix tussen indica en Sativa, behoudt een goede kwaliteit ondanks het zeer lage THC-gehalte, en het was een van de eerste merken die we op de markt brachten.

Het overzicht

Op het eerste gezicht zijn de CBD-toppen van Sweet Berry onmiskenbaar rood, met een iets langwerpige vorm, middelgroot. De kleur van de bloem is diep en licht donkergroen, bijna volledig bedekt met rood/paarse stampers en witte trichomen, plakkerig van de hars.

De geur

Deze CBD-bloemsoort dankt zijn naam en populariteit aan zijn kenmerkende aroma: geuren van zoete rijpe bessen komen als eerste in de neus, gevolgd door hints van bloemen, limoen en fruit. De smaak is een uitgebalanceerde mix van zoete sensaties die je het gevoel geven dat je van een fruitsnoepje geniet.

Oorsprong en teelt

Het bedrijf waarmee we hebben samengewerkt, teelt deze soort in op maat gemaakte kassen die een volledig beheer van verlichting, vochtigheid en kamertemperatuur mogelijk maken, gedurende de hele levenscyclus van de plant. Dit landbouwbedrijf maakt voornamelijk gebruik van natuurlijk zonlicht, dat deze plantensoort hard nodig heeft, naast kunstlicht dat alleen wordt gebruikt wanneer dat nodig is, om een betere ontwikkeling van de planten mogelijk te maken. Deze productie volgt de biologische regelgeving en gebruikt geen pesticiden met zware metalen of GGO’s.

De oorsprong

Zonovergoten en geboren in Noord-Californië, deze variëteit is een smakelijke verrassing die je doet dromen van de zoete Amerikaanse heuvels. De Sweet Berry is een uitgebalanceerde hybride die wordt verkregen door twee zeer populaire soorten, Chernobyl en Blueberry, te kruisen. De mengverhouding tussen indica en Sativa is aan de kweker, maar meestal heeft de overwegend Sativa-versie de voorkeur, vanwege de zoetheid van het eindproduct. Een andere belangrijke reden voor het succes is – uiteraard – het hoge CBD-gehalte van de bloemen.

PRIJZEN:

De boven aangegeven percentage CBD is puur indicatief en vertegenwoordigt de maximale waarde die in het laboratorium voor deze soort is verkregen. Helaas is het product een plant en kunnen er aanzienlijke verschillen zijn in de percentages cannabinoïden van de ene bloem tot de andere.

Ondanks de variabiliteit garandeert JustMartinus de wettigheid van alle afzonderlijke loten, aangezien de THC dagelijks wordt geanalyseerd op alle verkochte producten.

Al onze producten zijn 100% legaal en bevatten de wettelijk toegestane hoeveelheid Thc.

1 gram. = 9
5 gram. = 45
10 gram = 90
20 gram = 160
50 gram = 295

Roken schaadt, onafhankelijk van wat en hoeveel u rookt.
Roken pleegt een aanslag op luchtwegen en longen (via teerproducten), op hart en vaten en op nog meer organen!

Extra informatie

Gram

1, 5, 10, 20, 50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ZOETE BESSEN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *